Начи лично аз мисля че една по дебела и юнашка кора, може и да е по опасна, тъй като тогава картера ще е милиметър по рано подложен на удър и натиск, който може да го счупи, не мисля че една лека ламарина мое да го спаси - тя ще се огъне нагоре и пак ще е същото......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кора за двигател!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНачи лично аз мисля че една по дебела и юнашка кора, може и да е по опасна, тъй като тогава картера ще е милиметър по рано подложен на удър и натиск, който може да го счупи, не мисля че една лека ламарина мое да го спаси - тя ще се огъне нагоре и пак ще е същото......Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 01:06.
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеДа...но не и когато е от лекия и 3 пъти по-здрав ДУРАЛОМИНИЙ0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеОсвен че си го изписал грешно съм съгласен на 100%, ма тва решение не е ли доста скъпо?
Малко инфо за дуралУминий-я:
"Основният недостатък на алуминия е малката механична здравина. Ето защо обикновено се използва сплав с малки количества мед и магнезий, известна под името дуралуминий (дурал). Тя широко се използва в производството на самолети и други летателни апарати, както и във военната техника. Дуралуминият е як като желязо, но е три пъти по-лек от него."
Ами такава кора излиза около 310 лв. с доставката от Ибей,но си заслужава всяко пени,защото обгръща отдолу двигателя изцяло и го запечатва...особено полезно за ниски коли като моята
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеЕхх Бобо ся и правопистните грешки ли ще си поправяме...аре да не издребняваме де
Малко инфо за дуралУминий-я:
"Основният недостатък на алуминия е малката механична здравина. Ето защо обикновено се използва сплав с малки количества мед и магнезий, известна под името дуралуминий (дурал). Тя широко се използва в производството на самолети и други летателни апарати, както и във военната техника. Дуралуминият е як като желязо, но е три пъти по-лек от него."
Ами такава кора излиза около 310 лв. с доставката от Ибей,но си заслужава всяко пени,защото обгръща отдолу двигателя изцяло и го запечатва...особено полезно за ниски коли като моятаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеДа...но не и когато е от лекия и 3 пъти по-здрав ДУРАЛУМИНИЙLast edited by fiore; d.m.y г., 10:40.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСигурен ли си, че тези от ибей са от дуралуминии?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеДа...но не и когато е от лекия и 3 пъти по-здрав ДУРАЛУМИНИЙ"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеДа ако е вярно си е направо супер цената
До колегите с пластмасовите реплики,дуплики и всекви други полиетиленови китайчета...
Мда на картинка корите изглеждат много добре...но малко след това следва вълнообразно нагъване тип "дунавска вълна" за тези,които са без прорез в средата,че и за някои,които са със...
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеТака е Бобо,а корите са невероятни...слагаш веднъж и Во Веки Веков..Алелуя!
До колегите с пластмасовите реплики,дуплики и всекви други полиетиленови китайчета...
Мда на картинка корите изглеждат много добре...но малко след това следва вълнообразно нагъване тип "дунавска вълна" за тези,които са без прорез в средата,че и за някои,които са със...Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениедо заядливите колеги. Нека прочетат, че вече две години дрънкам пластмасарка и не се е огънала даже като вълна на Марица(когато има вода)
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолко тежи (кг) алуминиевата алтернатива ??
Comment
Comment